Helena Kubicek Boye

Helena Kubicek Boye

Psykolog och författare med mångårig erfarenhet som expert i form av föreläsare, moderator i grupputveckling,  i media samt olika typer av samarbeten. Kontakta mig gärna för förfrågningar  info@helenakubicek.se

Böcker  Helena är författare till en deckarserie om psykolog Anna Varga (totalt 6 böcker 2018-2024) utgivna av Bokfabriken. Från 2024 finns de även på tyska, engelska och spanska utgivna Saga Egmont. I december 2023 släpps den första delen i en ny serie om Profileraren Kattis Olsson- en spänningsserie som ges ut av Norstedts. Helena har skrivit flera böcker inom psykologi och hälsa, som Konsten att sova, sömnböcker för barn samt Wild Swimming och lättlästa böcker för LL-förlaget. Hon har specialskrivit för Mikael Persbrandt samt John Cleese, är författare till Jojos Deckarklubb, en deckarserie för barn i åldern 3-6 år utgiven av Rabén & Sjögren.

Uppdrag Helena är en etablerad föreläsare och moderator sedan mer än femton år. Hon anlitas av Talarforum, privata och offentliga aktörer. Tveka inte att ta kontakt om du vill ha föreläsning om arbetsglädje, sömn eller en workshop för att utveckla din personalgrupp. Bland uppdragsgivare finns både stora rikskända bolag, regioner och mellanstora företag. Helena medverkar regelbundet i media såsom podden Lätta ditt hjärta, P4 Karlavagnen och P4 eftermiddag och även i TV-program.

Kontakt  

info@helenakubicek.se